top of page
Möt våra ansvariga
morgan_new2.png

Morgan Kejerhag

Linköping

ralf_new.jpg

Ralf Planting

Jönköping

ralf.planting@drakeanalytics.se

+46 730 80 33 50

BESLUTSSTÖDS

KONSULT

Vi på Drake Analytics har sällan en tråkig arbetsdag. Ena dagen hjälper vi en kund att optimera sina lagernivåer och nästa dag hjälper vi en bank att räkna på utlåningsrisker. Som beslutsstödskonsult får man se alla möjliga verksamheter och arbeta brett med organisationens olika avdelningar. Det gör att vi har ett av de mest varierande och roliga jobben man kan tänka sig. För att göra det ännu bättre är man dessutom ofta ansvarig för hela processen - rekommendation av vilka mätningar verksamheten behöver, planering, utveckling, testning, driftsättning, utbildning, support och underhåll.

Drake Analytics har mycket nöjda kunder och får ständigt fler förfrågningar om uppdrag. Vi söker nu en ambitiös och driftig person för rollen som beslutsstödskonsult. Som beslutsstödskonsult får du eget ansvar för kundprojekt och leveranser, specialisera dig inom utvalda tekniker och tillsammans med resten av gruppen arbeta för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.

Vi tror att du är en person med erfarenhet som konsult och gärna inom beslutsstöd av någon form. Du har erfarenhet av både det tekniska och kundrelationer samt är en positiv person som gillar att hjälpa andra. Har du dessutom arbetat med Qlik-plattformen tidigare är det meriterande.

 

Vi arbetar uteslutande med Qlik-plattformen och vi är partner med Qlik. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri, retail, logistik och finans. Kunderna är stora internationella koncerner såväl som lokala företag. Arbetet innebär ett visst resande, främst inom Sverige.

 

Hör av dig till oss på vår mailadress nedan och bifoga ditt cv. På vår hemsida hittar du mer information både om oss och de tjänster vi erbjuder.

För arbetet krävs goda kunskaper inom svenska och engelska samt B-körkort. Anställningens startdatum efter överenskommelse.

karriar@drakeanalytics.se (ange "Beslutsstödskonsult" och orten för tjänsten du söker i ansökan)

bottom of page