top of page
Möt våra ansvariga
morgan_new2.png

Morgan Kejerhag

Linköping

ralf_new.jpg

Ralf Planting

Jönköping

ralf.planting@drakeanalytics.se

+46 730 80 33 50

Camilla_New.png

Camilla Hillerö Stockholm

camilla.hillero@drakeanalytics.se

+46 70 23 175 23

JUNIOR

BESLUTSSTÖDS

KONSULT

Vi på Drake Analytics har sällan en tråkig arbetsdag. Ena dagen hjälper vi en kund att optimera sina lagernivåer och nästa dag hjälper vi en bank att räkna på utlåningsrisker. Som beslutsstödskonsult får man se alla möjliga verksamheter och arbeta brett med organisationens olika avdelningar. Det gör att vi har ett av de mest varierande och roliga jobben man kan tänka sig. För att göra det ännu bättre är man dessutom ofta ansvarig för hela processen - rekommendation av vilka mätningar verksamheten behöver, planering, utveckling, testning, driftsättning, utbildning, support och underhåll.

Drake Analytics har mycket nöjda kunder och får ständigt fler förfrågningar om uppdrag. Vi söker nu en ambitiös och driftig person för rollen som junior beslutsstödskonsult. Som junior konsult får du lära dig av erfarna kollegor och därmed bygga upp din egen kompetens och erfarenhet. Du kommer att få ett visst ansvar för kundleveranser, men du har alltid kollegor nära för frågor och stöd.

 

Vi tror att du är en person som gått en högskoleutbildning med inriktning mot IT, exempelvis Systemvetenskapliga programmet, ingenjör inom datateknik eller industriell ekonomi med inriktning mot IT. Du är en positiv person som gillar att hjälpa andra.

 

Vi arbetar uteslutande med Qlik-plattformen och vi är partner med Qlik. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri, retail, logistik och finans. Kunderna är stora internationella koncerner såväl som lokala företag. Arbetet innebär ett visst resande, främst inom Sverige.

Hör av dig till oss på vår mailadress nedan och bifoga ditt cv. På vår hemsida hittar du mer information både om oss och de tjänster vi erbjuder.

 

För arbetet krävs högskoleutbildning, goda kunskaper inom svenska och engelska samt B-körkort. Anställningen påbörjas efter överenskommelse.

karriar@drakeanalytics.se (ange "Junior beslutsstödskonsult" och orten för tjänsten du söker i ansökan)

bottom of page