top of page

Tableau

En ledande lösning för Business Intelligence med fokus på användarvänlighet och self-service.
tableau_log.png
Varför Tableau?

Tableau är en visuell analysplatform som hjälper dig utforska och hantera data. Du kan snabbt och enkelt skapa vackra visualiseringar med kraftfullt stöd för avancerad analys. Vad som skiljer Tableau från andra BI-lösningar är dess fokus på self-service, samarbete och delning av insikter inom organisationen. 

Se och förstå er data

Tableau är intuitivt och enkelt att komma i gång med, för hela er verksamhet. Snabb implementation ger er omedelbara insikter och analys av ert data.

Skalbart

Sprid i verksamheten. Tableau är en skalbart lösning med fokus på self service. Det möjliggör att data snabbt kommer ut i verksamheten där beslut fattas.

Avancerad analys

Integrera med R/Python för kraftulla möjligheter med maskininlärning och artificiell intelligens. Drake Analytics har expertkompetens inom Data Science. Vi hjälper er att ta nästa steg mot advanced analytics med hjälp av Machine Learning.

Tableau Desktop

Få snabba insikter genom, enkelt att lära och använda. Skapa interaktiva dashboards som hjälper er upptäcka dolda insikter.

Tableau Server

Öka värdet av din data I hela organisationen. Med Tableau server får ni en kontrollerad självbetjäningsanalys.

Tableau Online

Self Service analys i molnet. Dela och samarbeta kring insikter och ert data.

Tableau Prep

Förbered din data för analys helt visuellt. Rensa, transformera och dela din data enkelt med din organisation

  

Licenser

För de som skapar analyser och datamodeller. Dessa inkluderar design, tvätt och integration av datakällor, samt skapandet av visualiseringar och dashboards. 

Creator
Explorer

Explorers får tillgång till och kan analysera data som publiceras av Creators, och även skapa och distribuera deras egna dashboards.

Viewer

Viewers kan se och interagera med publicerade visualiseringar och dashboards, vilket inkluderar prenumerationer på innehåll för updateringar och alarm. 

Testa Tableau gratis
tableau_small.jpg
Vill du ha mer information?

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar

bottom of page