top of page

Snowflake

Samla all er data i en plattform, ett data cloud.
snowflake_logo.png
Varför Snowflake?

Snowflakes molnplattform samlar data från befintliga system, molntjänster och andra datakällor. Tjänsten är kraftfull, flexibel och säker med prissättning efter användning. 

Med färdiga kopplingar till databaser och Python och R, samt BI-leverantörer som Qlik, Tableau och Power BI kan vi som partner till Snowflake hjälpa er att sätta upp en framtidssäkrad dataarkitektur. 

Nyckelförmågor med Snowflakes dataplattform
Access
snowflake_access.png

Snowflake stödjer alla former av data i nästinitill obegränsad kapacitet. Detta innebär att du har sömlös tillgång till all er organisations data, vilket eliminerar separata dataplattformar för specifika produkter eller funktioner. Dela data utan att behöva kopiera eller flytta.

snowflake_governance2.png
Governance

I ett datamoln är säkerhet och rättigheter enat över all data. Detta gör det enklare att förstå och kontrollera vilken data som finns, och vem som har tillgång till den. 

Action
snowflake_logoBug.png

Med snowflake som grund för access och governance i ditt data moln kan ditt team agera snabbare och smartare. Från att bygga dashboards till att träna machine learning modeller och allt däremellan, är du inte längre begränsad av fragmenterade datakällor.

Testa Snowflake gratis i 30 dagar
Vill du ha mer information?
Hör gärna av dig med frågor eller funderingar
bottom of page